Den 7,5 hektar store vingård Domaine de l’Hirondelle, svalernes bakke, beliggende i appellationen Corbières i  Languedoc er ejet af parret Didier Ferrier og Jennifer Buck (www.collinedelhirondelle.com). Det var fløjtespilleren Jean-Luc Thomas fra Bretagne, som introducerede mig til denne skønne vingårds vine, da jeg besøgte ham i sommeren 2014. Jeg besøgte selv vingården i juni 2015, hvor jeg interviewede Didier og Jennifer til min bog “Mit Liv med Vin og Musik”. Her smager vi deres Cuvée Cocolico, som er fremstillet på druerne Chenancon, Grenache og Syrah. Det er lidt af en frugtbombe med duft og smag af modne bær, solbær, blåbær, sydfranske krydderier (garrigues) og et anstrøg af peber, kraftig og krydret. Den er blød og rund med lidt rustikke tanniner. Den vil passe fint til krydret mad, f.eks. Chili con Carne eller krydrede asiatiske retter. Jennifer og Didier foreslår en langtidsstegt lammekølle, som er smurt ind i en blanding af olivenolie og hvidløg til denne dejlige vin.
Vinen kan købes i Backstage Wineclub (www.backstage.com), hvor den for medlemmer koster 108 kr. og ikke medlemmer skal betale 120 kr.
Man kan læse mere om Colline de l’Hirondelle i min bog, hvor man også kan lytte til det smukke stykke musik, som Jean-Luc Thomas har skrevet inspireret af denne vin. “Mit Liv med Vin og Musik” kan købes her: shop.olafssongs.dk

cocolico-1