Velkommen til mit univers!

Det er med stor glæde, at jeg kan præsentere min nye hjemmeside – der dels
skal handle om mit liv med vin og musik. Men så sandelig også om min nye bog, som udkommer
i løbet af 2016.
Du kan læse hele teksten om bogen her
jens i vinmarken
Jeg er i gang med at skrive en bog om to af mine store passioner – vin og musik – fortalt ud fra mine egne personlige oplevelser og liv med disse to passioner.  En historie om iværksætteri, om at få nye idéer til livets opretholdelse og finde nye græsgange i et fremmed land. En historie om, uden sikkerhedsnet, at turde springe ud på det dybe vand og sammen med kone og to små børn flytte fra den sikre tilværelse i Hillerød til den lille vinlandsby Vacqueyras i Sydfrankrig. En historie om endnu engang at rykke rødderne op og flytte tilbage til Hillerød og her være med til at skabe fundamentet for et spændende multikulturhus, Klaverfabrikken. En historie om hvordan disse to passioner uafladeligt krydser hinanden – fortalt med kærlighed til vin, mennesker og musik. En historie om mit eget liv som musiker i AR-FOLK, Trio Danois, Club Renaissance, Orgabard etc. En historie om mit arbejde med musik.